Lynhurtigt WIFI

Professionelle Installationer til
private, virksomheder og uddannelsesinstitutioner

Det moderne hjem eller den moderne virksomhed eller skole kræver ikke blot en god forbindelse til internettet, men også en god fordeling af signalet.


Med mindre man holder til i en lille lejlighed, så rækker signalet fra ens internetudbyders trådløse router sjældent ordentligt ud til alle matriklens rum og etager.

Det er det fænomen, vi ofte kalder "langsomt internet", selvom det jo ofte er noget vrøvl.

 

Lad os gøre noget ved det

Hvorfor går det så langsomt?

Sandheden er, at en enkelt router ofte giver dårlig dækning og ringe distribution af signalet. Og problemet forstærkes yderligere, når vores internetkrævende enheder bevæger sig længere væk fra den trådløse router, som sættes på overarbejde for at betjene enhederne, som den knap nok kan nå.


Samtidigt med at vores forventning til hastigheden til nettet stiger, så vokser antallet af enheder, der kobler sig på, også. Computere, smartphones, tablets, musikanlæg, clockradioer, termometre, termostater, spillekonsoller, alarmsystemer, videoovervågning, ip-telefoni, ja selv badevægte, køleskabe og kaffemaskiner kan være online i dag.

Den mangfoldighed kan internetudbyderens router ikke håndtere. Løsningen ligger i at lave et nyt netværk med flere antenner, så der kommer signal ud i alle kroge.

Ring eller send os en mail.

Så laver vi et tilbud på en løsning der passer til jeres behov, og hvor design, funktionalitet og hastighed går op i en højere enhed.

 

Ingen opgave er for lille
Alle kunder er velkomne